Proč masáž?

Masáž je účiným prostředkem pomoci lidskému tělu v jeho samoléčícím mechanismu. Je nejlepším lékem na stres, únavu organismu, bolestí svalů a kloubů. 

Na fyzické rovině ovlivňuje masáž většinu lidského organismu. Působí na kůži, podkožní vazivo, klouby a kloubní vazivo, šlachy a jejich pochvy, kosterní svalstvo, mízní systém, dýchací aparát, zažívací trakt a vylučovací systém. Nepřímo ulehčuje práci srdci.

Na psychické rovině masáž tlumí stres a úzkost. Napomáhá většímu uvědomění si těla jako celku. Může též uvolnit množství energie, doposud blokované potlačováním napětí, zmírnit bolest hlavy, či odstranit nespavost.

DŮLEŽITÁ SDĚLENÍ !

 
Od 1.1.2015 upravuji ceník na masáže a napravování pohybového aparátu.
 

Bylinná parní lázeň

 Obrázek - Baobab

Přijďte se prohřát a povzbudit Váš organismus v bylliné parní lázni Baobab! Horká pára stimuluje krevní oběh, vyplavuje toxické látky, příznivě působí na pleť a pomáhá překrvením osvobodit od pocitů únavy, stresů a depresí.

Platba poukazy

Za masážní a relaxační služby platit kupóny Sodexho, Unišek a Accor Services. Máte-li od svého zaměstnavatele kupóny vztahující se na služby spojených s péčí o zdraví, můžete je nynní uplatnit i pro nákup masáže v našem studiu.

Přijímáme následující typy poukazů:

  • Sodexho Relax Pass, Sodexho Wellness Pass
  • Unišek+
  • Ticket Medica, Ticket Multi